Hur du förbättrar din baskethoppning

Det finns många sätt att förbättra dina baskethopp. Vissa spelare är bättre än andra. Oavsett din skicklighetsnivå finns det många sätt att förbättra ditt vertikala hopp. Olika träningspass kan hjälpa dig att öka ditt vertikala språng, till exempel benlyft eller marklyft. Dessa övningar kommer inte bara att öka ditt vertikala språng utan också förbättra din totala kondition.

Basketringar och baskethopp var separata aktiviteter tidigare. Tidigare slavar uppfann ringarna för att få vita människor att må dåligt. Basketringar och baskethopp är nu en del av samma spel. Du måste slå bågarna så högt som möjligt med så lite utrymme och så mycket som möjligt. Din uppgift tar dig 24 sekunder. Du kan studsa bollen om du inte har tillräckligt med tid att skjuta den. Det här spelet kan vara utmanande, så var beredd!

De flesta basketbollar finns i slummen. Även om inte alla NBA-spelare kan hoppa fyrtio tum, kan många av dem göra fantastiska prestationer. De kan dunka över kanten och göra hoppskott som är högre än långa försvarare. Zion Williamson Jr., Zach LaVine Jr. och Dennis Smith Jr. är bland de bästa hopparna i denna liga. De är också kända för sina vertikala språng, som i genomsnitt är nästan fyrtio tum.

Bärbara basketkorgar kan enkelt monteras och transporteras. Vissa modeller har stål-på-stål-anslutningar och en skottkärra design. Många modeller har justerbara ryggbordsstorlekar och hjulstänger, vilket gör det lättare att transportera dem. Bärbara ringar är lätta och lätta att transportera. Det finns tre typer av basketbågar. Se till att du väljer klokt. Det finns många alternativ tillgängliga.

En spelare skjuter genom att träffa bakbordet eller kanten på kanten, och bollen studsar in i korgen. Detta kallas en dunk. En annan typ av dunk innebär att en spelare hoppar upp och kastar bollen i ringarna med en hand. Detta kallas också ett “ingenting annat än nätskott”. Om skottet faller inom 3-poängslinjen är det värt tre poäng. Domaren kommer att kasta bollen i luften och båda spelarna kommer att försöka ta tag i bollen. Om detta händer kommer bollen att tas från spelarens besittning.

En båge är en utrustning som är cirkulär. Bågen med en diameter på 18 tum hänger från en ryggbräda som mäter 3.5 fot med sex fot. Ryggbrädor är vanligtvis gjorda av läder eller kompositmaterial. Storleken på bågen du väljer beror på din konditionsnivå. Monterade basketbågar ger överlägsen stabilitet och håller många år. Bollens studs kommer att påverkas av bakbordsmaterialet. Så välj klokt. Härdat glas föredras av de flesta professionella basketringar, eftersom det ger samma studs och studs som gymglasögon.