Pin Pong-tabeller

Du måste vara medveten om att pin pongborden finns i fyra delar. Du måste också montera bordets ben och skenor innan du kan spela. Detta kan verka som en obetydlig detalj men det kan skapa förvirring. Dessutom kan det orsaka förvirring. Det kommer att bli lite försök och fel innan du äntligen kan hitta bordet som du älskar.

Du måste ta hänsyn till måtten på ditt pingisbord när du väljer ett. Bordet ska kunna passa i ett utrymme på minst 8 x 15 fot. Tabeller i full storlek mäter 60 tum med 5 tum och kan vara svåra att flytta. Bordet ska också vara tillräckligt stort för att passa under trappor. Du bör också överväga måtten på ett bord för pingis. Ett mindre bord gör spelet mer utmanande.

Du kan överväga att skaffa en mindre bordtennisuppsättning om ditt utrymme är begränsat. Dessa är perfekta för små rum. För mindre utrymmen är det bättre att placera föremålet närmare väggen. Belysning i rummet är också en viktig faktor. Ditt bord kommer att ha roligast när det är ordentligt upplyst. Tillbehör som övningsnät och rebound-brädor kan också läggas till ditt bord.

Det är viktigt att du har tillräckligt med utrymme för alla som ska använda bordet. För att spela pingis bra behöver du minst 18 fot utrymme. Därför bör ett bord vara cirka 15 fot med 18 fot. Du bör också lämna tillräckligt med utrymme för dina gäster att röra sig och observera åtgärden utvecklas. Det är ett bra sätt för fler att komma samman och öka sin njutning.

Du kan köpa ett bord för 2 om din budget är stram. Detta gör att du kan spela med dina vänner utan att behöva flytta den. Ett bord med hjul gör det lättare och mer bärbart. Lägre modeller är lättare och mer hållbara. Lägre modeller är i allmänhet inte utrustade med justerbara ben eller hjul. Alla bord har dock ett nät och inlägg så se till att du väljer det bästa kvalitetsbordet.

Tre storlekar finns för pingisbord. Storleken på ett medelstort bord är ungefär nio fot långt och fem fot brett och två fot högt. En medelstor tabell mäter ungefär två tredjedelar av storleken på en vanlig storlek. Ett bord med tre fjärdedelar mäter cirka 45 “x 81”, eller ungefär 45×48 tum. Ett bord i regleringsstorlek är ungefär nio fot gånger fem tum. Detta är standardstorleken för pingpongbord.